Barisan hadapan PPPH hantar pulang pelajar ke kampung - Mohd Ferdaus, Musa (2020)
Kuantan, 28 Mei 2020 - Pengalaman menyelaras lebih 100 trip pergerakan bas universiti dan pihak luar bagi menghantar pulang pelajar ke kampung halaman bermula sejak 30 April sehingga 14 Mei 2020 yang lalu merupakan suatu pengalaman penuh bermakna buat para petugas dan pemandu di Pusat Pembangunan dan Pengurusan Harta (PPPH).