Straw pokok kercut ganti plastik - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
INISIATIF kerajaan melarang penggunaan straw plastik mendorong penyelidik melakukan kajian terhadap sumber lain yang boleh dijadikan penyedut minuman termasuk daripada tumbuhan