Anak tukang jahit cemerlang - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
Kekuatan, kecekapan dan ketabahan ibu menjadi pendorong serta inspirasi saya untuk berjaya,'kata anak tukangjahit, Nur Farziana Hussien, 23, yang terpilih menerima Anugerah Yayasan Pahang pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia.Pahang (UMP) kelmarin.