35 graduan perintis terima diploma - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuantan: Seramai 35 graduan program kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) di bawah agenda Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) menerima diploma masing-masing, baru-baru ini.