Siswazah baharu UMP mula mendaftar - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2020)
Kuantan, 5 Februari – Terserlah kegembiraan buat siswazah baharu Universiti Malaysia Pahang (UMP), Md. Nahidul Islam, 24, yang berasal dari negara Bangladesh tatkala hadir dalam sesi pendaftaran siswazah baharu dengan ditemani rakan senegaranya, Atik Faysal bagi mengikuti pengajian sarjana penyelidikan dalam bidang elektronik dan kejuruteraan komputer hari ini.