Mahasiswa UMP matang memilih pemimpin - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 28 November- Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini lebih matang dalam memilih pemimpin perwakilan mereka dan satu perubahan landskap politik kampus dapat dilihat apabila jentera pentadbiran Pilihan Raya Kampus (PRK) diurus sepenuhnya oleh mahasiswa sendiri pada kali ini.