Zaidatul dinobatkan penerima Anugerah Profesor Dato Dr. Mashitah Mohd. Yusof - Nur Hartini, Mohd Hatta (2019)
Kuantan, 16 November – Graduan Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian) Kejuruteraan Awam, Zaidatul Ismaniza Ismail, 24, menerima Anugerah Profesor Dato Dr. Mashitah Mohd Yusoff dalam Konvokesyen ke-14 Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini.