Penyelidikan UMP tarik minat DU Turki metrai kerjasama - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 30 Oktober – Delegasi Duzce Universiti (DU) Turki yang berkunjung ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini berpeluang bertemu dengan para penyelidik UMP dalam melawat makmal serta berkongsi kepakaran mengenai penyelidikan berkaitan Plant-based special ingredients for food & drinks oleh Pengarah Pusat Kecemerlangan Industri Kluster Bioteknologi, Prof. Madya Dr. Nina Suhaity Azmi.