Kejayaan yang tertangguh Amir Ashraf Alumni UMP bangkit bergelar Usahawan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 18 Oktober- Bak kata pepatah, di mana ada kemahuan di situ ada jalan, begitulah perumpamaan yang sesuai dikaitkan dengan Pengarah Urusan Profix Engineering Sdn Bhd, Amir Ashraf Hamzah, 35 yang bangkit meneruskan perjuangan dalam perniagaan sehingga mampu menempatkan diri sebaris dengan usahawan yang berjaya.