Warga kerja UMPH ikrar bebas rasuah - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 2 Oktober- Lebih 300 warga kerja UMP Holdings Sdn. Bhd (UMPH) dan kumpulan membabitkan semua peringkat menandatangani komitmen dan melafaz ikrar sebagai usaha membanteras rasuah, salah guna kuasa dan penyelewengan dalam syarikat di hadapan Pengerusi UMPH, Dato Sri Mohd. Hilmey Mohd. Taib, Timbalan Pengarah Pencegahan SPRM Negeri Pahang, Sheikh Hamadi Sheikh Abdul Hamid, Ketua Pegawai Eksekutif UMPH, Ir. Syed Mohamad Hamzah Al-Junid Syed Abdul Rahman dan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Prof Dato Dr Yuserrie Zainuddin.