CSR PAKAD bimbing pelajar SPM kuasai subjek Sains - Fatmawati, Adam (2019)
Kuantan, 27 Ogos- Para pensyarah Universiti Malaysia Pahang daripada Persatuan Akademik UMP (PAKAD) memberi bimbingan intensif kepada pelajar tingkatan 5 Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Pahang (SMKAP), Muadzam Shah yang akan menduduki Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM) pada tahun ini bagi meningkatkan kefahaman dalam subjek Sains seperti Fizik, Kimia, Biologi dan Matematik.