UMP melestari budaya STEM minat matematik - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 1 Ogos - Fakulti Sains & Teknologi Industri (FSTI) dengan kerjasama Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang menganjurkan program khidmat komuniti ‘Mathemania’ bersama pelajar pra sekolah dan sekolah rendah sekitar Kuantan bertempat di Perpustakaan Awam Kuantan.