Siswazah UMP berbakti hulur sumbangan buat anak yatim - Helmi, Mohamed Isa (2019)
Kuantan, 30 Mei- Institut Pengajian Siswazah (IPS) dengan kerjasama Postgraduate Association berpeluang mengadakan program khidmat masyarakat (CSR) bersama-sama dengan anak-anak di Pusat Jagaan Hembusan Kasih Sayang yang terletak di Taman Guru, Kuantan, Pahang baru-baru ini. Dalam program ini seramai 60 orang anak yatim dan kurang berkemampuan telah menerima sumbangan berupa barangan keperluan asas, makanan dan duit raya.