Ziarah Ramadan Alumni UMP hulur bantuan ringankan beban asnaf - Junaidi, Zakaria (2019)
Kuantan,18 Mei – Prihatin dengan nasib sebahagian keluarga yang dihimpit kesusahan apatah lagi menjelangnya Hari Raya yang disambut tidak lama lagi, Persatuan Alumni Graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Ziarah Prihatin Ramadan bagi menyampaikan sumbangan kepada golongan ini.