UMP terima Naib Canselor Keempat - UMP, PNC (2019)
Pekan, 16 Mei- Profesor. Ir. Dr. Wan Azhar Wan Yusoff memulakan tugas sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu hari ini setelah dilantik ke jawatan tersebut untuk tempoh tiga tahun berkuat kuasa 16 Mei 2019 hingga 15 Mei 2022.