Dr. Rashidi Abbas kupas buku dalam Program Sharing@BookCafe - Noorul Farina, Arifin (2019)
Pekan, 18 April– Penerima Anugerah Buku Negara 2019 bagi buku umum dalam kategori pendidikan, iaitu Dr. Rashidi Abbas yang merupakan Pensyarah Kanan, Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi pengalaman menerusi kupasan buku beliau bertajuk “Pendidikan Tahfiz dan Kemahiran Insaniah” dalam Program Sharing@BookCafe anjuran Perpustakaan baru-baru ini.