UMP jalin kerjasama antarabangsa dengan BAIBU Turki - UMP, PNC (2019)
Kuala Lumpur, 27 Mac- Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkasa hubungan strategik antarabangsa dengan meneroka peluang kerjasama akademik dan penyelidikan bersama pihak Bolu Aybant Izzet University (BAIBU), Turki dalam majlis yang berlangsung pada Persidangan Antarabangsa Asia Pacific Association for International Education (APAIE) 2019 bertempat di Kuala Lumpur Convention Centre.