Amalkan budaya jaga kebersihan sebagai gaya hidup sihat - Jo- Anna - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Masyarakat hendaklah mengamalkan budaya hidup menjaga kebersihan dan mengamalkannya sebagai gaya hidup seharian, kata Setiausaha Politik Kementerian Kewangan Negeri Sabah, Jo-Anna Sue Henley.