Jalin hubungan baik UMP dan MUJ anjur persidangan ICAMEN - Saiful Anwar, Che Ghani (2019)
Jaipur, India, 9 Mac- Penganjuran persidangan antarabangsa International Conference on Advanced in Mechanical Engineering and Nanotechnology (ICAMEN 2019) merupakan hasil kerjasama baik pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Manipal University Jaipur (MUJ) yang berlangsung baru-baru ini di Jaipur, India.