Ikan todak bawa tuah - Raiham, Mohd Sanusi (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
KEMAMAN - Ikan todak seberat 1.86 kilogram (kg) yang dinaikkan dua minit sebelum pertandingan berakhir membawa tuah kepada bapa dua anak apabila memperoleh habuan tunai sebanyak RM10,000.