Al-Sultan Abdullah mesra santuni rakyat - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
Sultan Pahang, Al-Sultan Abdullah Riayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Sultan Ahmad Shah Al-Mustain Billah yang dilantik sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-16 mulai 31 Januari ini amat dekat di hati rakyat di negara ini.