UMP TRIZ hasilkan 150 Projek Inovasi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 16 Disember – Sebanyak 150 projek inovasi berjaya dihasilkan dalam program UMP TRIZ Innovation Exposition 3.0 yang membabitkan seramai 866 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam pertandingan ciptaan inovasi yang berlangsung di Kompleks Sukan, UMP Gambang baru-baru ini.