Prof Ir Dr Wan Azhar Wan Yusoff dilantik Timbalan Naib Canselor UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Bernama, 2018)
KUANTAN, 5 Dis (Bernama) - Pensyarah Fakulti Kejuruteraan Mekanikal Universiti Malaysia Pahang Prof Ir. Dr Wan Azhar Wan Yusoff dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor yang baharu bagi tempoh tiga tahun berkuat kuasa 1 Dis lalu.