Terapi sendiri - Amin Ridzuan, Ishak (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) membangunkan inovasi yang mampu menjimatkan masa seseorang pesakit menjalani fisioterapi dikenali Wrist Rehabilitation Device (WREHAB).