Didik mahasiswa guna kerangka kontrak sosial - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Graduan lnstitut pengajian tinggi yang akan menjadi pewaris tamadun negara perlu dididik dengan kerangka sosial yang sudah dipersctujui semua kaum ketika pembentukan Malaysia.