Expoconvo UMP pikat masyarakat masuk kampus - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 11 Nov. - Pesta konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) iaitu Expoconvo yang memasuki edisi ke-13 sempena konvokesyen universiti itu yang bermula semalam mendapat sambutan mengalakkan daripada pengunjung dan masyarakat setempat.