344 pelatih terima Sijil Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 7 Oktober- Seramai 344 pelatih dari Kuantan dan Pekan menerima Sijil Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat setelah berjaya menamatkan latihan Program Kemahiran dan Keusahawanan Empower ECER yang dijalankan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama bersama pihak ECERDC bagi merealisasikan agenda Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH).