Portal komuniti ADAM wadah perpaduan - UMP, PNC (2018)
KUANTAN 25 sept. - Kewujudan portal komuniti 'ADAM' yang dilancarkan oleh Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini menjadi wadah penyatuan masyarakat merentasi generasi dan geografi menerusi teknologi selari dengan slogan Pelan Strategik UMP 2016-2020 iaitu Memasyarakatkan Teknologi.