MyPACE pupuk minat keusahawanan warga UMP - Mazita, Mokhtar (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Pusat Keusahawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) atau dikenali scbagai MyPACE, baru-baru ini menganjurkan majlis apresiasi bagi menghargai sumbangan staf, penyelaras, pensyarah dan mahasiswa universiti itu dalam menjayakan pelbagai program keusahawanan sepanjang tahun lalu.