Norazlin terima Anugerah Penghargaan Khas Tokoh Siswa - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Arau, 25 September- Mahasiswa Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Tenaga & Alam Sekitar) yang menuntut di Fakulti Teknologi Kejuruteraan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Norazlin Hassan terpilih menerima Penghargaan Khas Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi yang disampaikan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi, Datin Paduka Ir. Dr. Siti Hamisah Tapsir dalam Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2017 yang telah berlangsung di Universiti Malaysia Perlis (UniMaP) baru-baru ini. Hadir sama menyaksikan penganugerahan ini adalah Naib Canselor UMP, Prof Dato Sri Dr. Daing Nasir Ibrahim.