Kee Keing Lee cabar diri hasilkan yang terbaik - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Kuantan, 10 Julai – Mahasiswa perlu lebih berani dan menonjolkan potensi dan kebolehan diri dalam pelbagai bidang yang diceburi. Bagi Kee Keing Lee, 24, yang merupakan pelajar tahun akhir jurusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia di Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpandangan penglibatannya dalam mengendalikan program banyak membantunya dalam membentuk keperibadian diri agar lebih yakin, berani dan menguasai bakat kepimpinan serta keusahawanan yang menjadikan mahasiswa lebih berdaya saing.