UMP tumpu keselamatan dan kesihatan pekerjaan untuk kesejahteraan kampus - Mohammad Hakimi, Kamarudin (2018)
Kuantan, 13 Julai – Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan ahli-ahli Jawatankuasa Penyelaras Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (JKKP), Jawatankuasa Kecil JKPP, penyelaras, ketua pusat tanggungjawab dan pihak Pejabat Pengurusan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (OSHMO) dalam Majlis Apresiasi yang rlangsung di Bukit Gambang Resort Kuantan baru-baru ini dalam memastikan tahap keselamatan dan kesihatan di tempat kerja mencapai piawaian yang ditetapkan.