UMP metrai kerjasama dengan HP - Mohd Ferdaus, Musa (2018)
Pulau Pinang, 25 Jun- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan HP Malaysia Manufacturing Sdn Bhd (HP) hari ini memetrai memorandum perjanjian (MoA) bagi memperkasakan bidang pengajaran dan projek penyelidikan.