Singgah Sahur UMP dekatkan pelajar dengan masyarakat - Nurul Nadira, Shaari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 5 Jun - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyantuni masyarakat di sekitar daerah ini sempena bulan Ramadan menerusi pelaksanaan Program Singgah Sahur baru-baru ini.