Baca ayat suci terapi tenang diri - Suraya, Roslan (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Meluangkan lebih banyak masa dengan membaca dan menyelami maksud ayat al-Quran antara kaedah terapi bagi umat Islam mencari ketenangan atau kebahagiaan di dunia dan akhirat.