Pelajar empower cemerlang SPM - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 15 Mac- Lepasan Sijil Pelajaran Malaysia ( SPM), Adilah A/p Adi pelajar Asli yang merupakan salah seorang peserta Empower ECER-UMP di SMK Lepar berjaya mendapat 6A dalam pengumuman SPM semalam.