Tuntut ilmu al-Quran di Rumah Ngaji@UMP - Mahathir, Ali (2018)
KUANTAN 2 Mac- Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan masyarakat setempat disaran mengambil peluang sepenuhnya untuk mendalami ilmu al-Quran sempena pelancaran Rumah Ngaji @UMP di kampus Gambang di sini hari ini.