Praveen juara Pertandingan Maybank-ICMS - Nur Laila, Afandi (2018)
Kuala Lumpur, 20 Januari– Pelajar Ijazah Sarjana Muda Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli Universiti Malaysia Pahang (UMP), Praveen A/L Manogaran menjuarai Pertandingan Maybank-ICMS: Decode. Disrupt. Define anjuran Syarikat Perbankan Malayan Banking Berhad (Maybank) dengan kerjasama The International Council of Malaysian Scholars and Associates (ICMS) yang berlangsung di Menara Maybank, Kuala Lumpur baru-baru ini.