Warga UMP Sambut Maulidur Rasul - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN- Lebih 600 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) terdiri kakitangan pentadbiran, pensyarah dan pengurusan tertinggi menyertai perarakan sempena Sambutan Maulidur Rasul Peringkat UMP 1439H/2017M, baru-baru ini.