Jaringan INAP industri UMP - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Industry Network Alumni Platform (Inap) dalam usaha memperkasa jaringan industri dan alumninya.