Seminar Antarabangsa Serentak APCOMS dan iMEC fokus masa depan Kejuruteraan Pembuatan - Zuryaty, Zol (2017)
Yogyakarta, 7 Disember – Penganjuran serentak seminar antarabangsa 4th Asia-Pacific Conference on Manufacturing Systems dan 3rd International Manufacturing Engineering Conference (iMEC 2017) anjuran Fakulti Teknologi Industri, Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonesia dengan kerjasama Fakulti Kejuruteraan Pembuatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengukuhkan jalinan dan hubungan dalam berkongsi kepakaran dalam bidang kejuruteraan khususnya dalam bidang kejuruteraan pembuatan negara.