Sukarelawan InSmartive timba pengalaman bersama komuniti Orang Asli dalam Projek Semaian Kasih - Mohd Mukhris, Awang (2017)
Kampar, 17 Disember – Seramai 18 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab InSmartive menimba pengalaman baharu dengan menyantuni komuniti Orang Asli di kampung Pos Dipang dekat sini melalui Projek Semaian kasih yang berakhir hari ini. Pemukiman mereka bersama para sukarelawan lain di sana selama tiga hari menyaksikan pengelolaan aktiviti khidmat komuniti dan program khatan perdana dengan kerjasama Malaysian Relief Agency (MRA) Perak, Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk), Majlis Agama Islam & Adat Melayu Perak (MAIPk), Universiti Kuala Lumpur - Royal College of Medicine Perak (UniKL-RCMP), Persatuan Doktor Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PDPUKM), Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) dan Batalion 23, Rejimen Askar Melayu Diraja (RAMD) dari Kem Tambun, Ipoh.