167 terima darjah kebesaran - Zamzurina, Ahmad; Ghazali, Alias (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
Pemangku Raja Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah hari ini berkenan menyempurnakan pengurniaan darjah kebesaran dan pingat sempena Istiadat Memuliakan Ulang Tahun Keputeraan Sultan Pahang Sultan Ahmad Shah di lstana Abu Bakar di sini.