Cabaran kaki pancing UMP - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PERTANDINGAN Memancing Terbuka sempena Ekspokonvo Universiti Malaysia Pahang (UMP) di tasik universiti berkenaan di Pekan, Pahang baru-baru ini berlangsung meriah dengan penyertaan hampir 600 kaki pancing.