UMP Advanced tawar program pembelajaran sepanjang hayat - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
UMP Advanced, anak syarikat Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperluaskan perniagaannya menerusi penawaran program Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) di 30 pusat pembelajarannya di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak.