Penyelidikan UMP diiktiraf raih pingat emas dalam SIIF Korea - Norhidayah, Mohamed (2017)
Penyelidikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bertajuk ‘Novel Fabrication Method of Medical Pre-Testing Microfluidics Blood Flow and Drug Delivery Chip’ hasil ciptaan Prof Dr Hayder A. Abdulbari dari Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA) diiktiraf apabila meraih pingat emas dalam Pameran Seoul International Invention Fair (SIIF 2017) yang berlangsung di COEX Gangnam, Seoul baru-baru ini.