Gunteng Terbang bantu belia tingkat ekonomi - Nurul Ishafira, Ismail; Darayani, Musa; Nur Afiqah, Mohd Dali (2017)
Isu kekangan masa dalam kalangan masyarakat kota memberi inspirasi dan idea buat Duta Jauhar yang terdiri daripada mahasiswa Johor Universiti Malaysia Pahang (UMP) ini memperkenalkan sebuah projek yang dinamakan Gunteng Terbang. Gunteng Terbang adalah satu servis yang menjalankan khidmat gunting rambut dan solekan dengan bayaran mengikut pakej yang dipilih. Pada masa ini, servis berbayar ini hanya baru meluaskan empayarnya di sekitar Johor Bahru sahaja iaitu sekitar Larkin dan Pasir Gudang.