Wong Wei Pin terima anugerah emas UMP - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Aktif dalam bidang korikulum tidak menghalang anak seorang pekerja binaan, Wong Fei Pin menerima anugerah pingat Emas Universiti pada Majlis Konvokesyen ke-12 Universiti Malaysia Pahang (UMP), semalam.