Doktor terima anugerah kecemerlangan UMP - Nadira Hana, Abdul Hamid (2017)
Graduan Dr. Lim Jac Fang yang berjaya menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Eksekutif Keselamatan dan Kesihatan Persekitaran pada sidang pertama Majlis Konvokesyen ke-12 Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung baru-baru ini tidak menyangka terpilih menerima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat.