Indeks buku tingkat sitasi penerbitan - Muhammad Azli, Shukri (2017)
Pengindeksan buku adalah strategi baharu dalam kalangan penerbit universiti dalam usaha mempromosikan profil pembaca dan pengarang mereka di peringkat antarabangsa.